Kisah New Year :))


Welcome to 2011 and Goodbye 2010 

oke kali ni i nak cite sambutan malam new year i, sumpah i kate yg i seronooooookkk sgt malam new year ni, berbeza dgn mlm2 new year yang lepas :) tahun ni i sambut new year n lepak dekat Kg. Pandan.. atau name comersial dia " D'Pandan Z Maju " i lepak cni dgn my parents, my sis n her fiance, my sis n her husband, my lil bro, my step sis, and my friends.. naz, shafirul, kak fara, abg pojie, zam, saufie, moon, kawan abg ipar i dua org n kawan akak tiri i sorang.
You'll tau nape i cakap best?? sebab kat cni bnyak pertandingan disediakan, antaranye pertandingan karaoke, tiup belon, rebut kerusi, menari poco-poco, patung berirama, pengunjung paling ceria, pasangan romantis, rebut gula-gula dan pakaian paling menarik.
Majlis ni start kul 8:30mlm dimulai dgn pertandingan rebut kerusi.. mse ni i ta join sbb lambat but my sis sempat join and my sis dapat NO.1 babe :)
then diteruskan dengan pertandingan tiup belon, haaa kali ni tunang akak i n abg pojie yg bolot hadiah, dpt NO.1 jugak.. pastu pertandingan patung berirama, kali ni my lil bro yg menang NO.1. haha
hm mase tuh kiteorg nak join pertandingan karaoke tp apakan daya, dah penuh so xdpt laaa :'(
xpe xkesah, kiteorg join bnde laen.. korang nak tau i masuk pertandingan poco-poco tau, kumpulan i diberi name "sexy" and ahli kumpulan i terdiri drpd akak i, kak fara, i and adik i. Yang paling seronok nya dapat NO.1 jugak la weyyy..hahahaha :D kami bolot sume!! k la sng cmni la, i list kan pertandingan ape yg i and my family menang
  1. Pertandingan Rebut Kerusi - My Beloved Sis Nurul
  2. Tiup Belon Sampai Pecah - Abg Alif and Abg Pojie
  3. Menari Poco-Poco - kumpulan "sexy" ( my beloved sis dayah, kak fara, adik ayie and me fieyha)
  4. Patung Berirama - adik ayie
  5. Pengunjung Paling Ceria - table i laaa... :)))
mase majlis tuh, pihak penganjur ade menjemput Merah dari program realiti Mentor.. die la juri kiteorg, bile die nyanyi.. walaweyyy sdap doe
video
ni la Abg Merah Mentor tuh 


okeh kat cni i nak kongsi plak gambar2 i kat sane

my family and friends
my parents
hamper yang i n kumpulan i dpt, hehe
ni la antare2 hadiah yg i dapat
untuk majlis penutup, dorang ade wat persembahan poco-poco.. haaa meh cni kasi tgk ini video sbb poco-poco dorang agak menarik perhatian i la jugak..hehe

video

video
i terpakse separate kan video satu and video 2 sbb ade mslh teknikal sikit.. tape janji adekan.. then smapai la countdown.. ade bunga api la weyy!! HAPPY NEW YEAR!!!

p/s: sori gambar and video diambil dari phone, so faham2 jela gambar die ta brape jelas. and act ade lagi gmbr cume dkt kamera laen, insyallah nnti i masukkan.

lots of 


Thanks for reading darling! ❤
I LOVE BLOG MISS FIEYHA